Merlina's fotoblog
zondag, januari 30, 2005
 
Recept

Gisterenavond een laat soortement verjaardag/kerstdiner gehad met Ellen, Anke en Sven. Voor die laatste speciaal mijn recept van de pasta die ik gisteren geserveerd heb.

Voor 4 personen:

- 4 kipfilets
- boursin tomaat basilicum
- 250 gr champignons
- 1 groene paprika (of zoals ik gister gedaan heb voor wat meer kleur: een deeltje rode, gele, en groene)
- room
- 5OO gr verse pasta
- persillade (te vinden onder deze naam bij de kruiden in de'n Delhaize)
- nootmuskaat
- pezo

bereiding:

- snij de kipfilets in kleine stukken en doe ze in een kom.
- doe twee grote scheppen boursin tomaat basilicum in de kom en meng tot elk stukje een laagje heeft
- snij de paprika('s) in kleine stukjes
- snij de champignons in kleine stukjes
- bak de kipstukjes in een grote pan
- bak de champignons en kruid met nootmuskaat, de persillade en de pezo
- bak de paprika('s).
- voeg de paprika en champignons toe in je grote pan met kipstukjes als deze gaar zijn
- overgiet met room
- kook de pasta, doe deze daarna in 4 diepe borden en overgiet elk met wat van de kipstukjes en hun saus.

Smakelijk!

|
Comments: Een reactie posten

<< Home