Merlina's fotoblog
maandag, december 20, 2004
 
Gastpost: Uno

Vandaag wilde ik het even hebben over Uno. En de relatietest die daaruit voortkomt.
We zochten nog een gezelschapsspelletje voor kerstavond -voor het geval er genante stiltes komen door toedoen van Homofobe Boyfriend- en onze gedachten dwaalden terug naar die zomeravonden een aantal jaar geleden, toen Ellen en ik in de tuin van mijn ouders (nu ja, tuin, "betegeld koertje" lijkt er meer op) elkaar met Uno bekampten.
Er zijn een aantal dingen die je over Ellen moet weten. Ze ziet er lief en onschuldig uit, maar onder dat masker schuilt een BEEST. Spelletjes spelen is voor haar bittere ernst. Ze moet winnen. Grenzen worden verlegd, "we spelen tot 300", "euh, tot 500", "best of three?", ze glundert of scheldt, naargelang haar wedstrijdbalans en ze is nooit, maar dan ook nooit te vertrouwen. Met dit gedrag steekt ze overigens al haar medespelers aan.

Het ideale spelletje voor Kerstavond leek ons!

Gisteravond even getest met Ellen en Sven. Svens onderburen zullen geen rustige nachtrust gehad hebben en ook ik moest even bekomen bij het thuis komen, er ging al meteen een kerstbal aan diggelen. De relatie met Merlina? Ja, die heeft ook zijn eerste klappen gekregen. Nooit naast je liefje gaan zitten bij Uno. De "+4"s, "+2"s en "beurten overslaan" die je krijgt, zijn niet bevorderlijk voor je liefdesleven. Onze vuile was werd (figuurlijk) op tafel gegooid en even ruzieden we over wie op de sofa moest slapen gisteravond.
Maar het is weer goedgekomen hoor.
Er is een rematch op kerstavond.
Dan zien we wie op de sofa moet!

(door Piglet)
|
Comments: Een reactie posten

<< Home