Merlina's fotoblog
dinsdag, september 14, 2004
 
Househunting

Gisteren een aantal immo's afgelopen

Immo 1 was een leuke madam die van één van de huurders wist te zeggen dat het "ne raren" was omdat em een lic. is. De schattie wist niet waar ze moest kijken en begon dan maar te lachen. Nui ja als je zo een info geeft als de immo langs komt kan ik mij voorstellen dat de heer in kwestie een beetje een stoefzak is. :) Verder wist ze ons nog te zeggen dat de huizen en appartementen veel te duur waren en dat ze blij was dat ze een dak boven haar hoofd had. Ze schreef een aantal mogelijke toekomst-thuisjes op en was al bij al heel vriendelijk en warrig. :)

Immo 2 was een trut. We kwamen binnengedrupt, ik zei ons zinnetje "we zijn op zoek naar een huisje of appartement om te huren" en de bi-atch ;) @ schattie begon te draaien in haar grote huizenboek.
Was het voor ons twee? (Ja) Kwam er nog een vriend achter?
Excuseer?? Ja túúrlijk gaan we samenwonen met onze vriend. Wij drieën gezellig in een mini-appartement.
We zagen dat dit niet zo makkelijk ging gaan en nodigden dan maar onszelf uit om te gaan zitten. De oppertrut had 1 appartement in onze prijsklasse. Ze ging vlug een afspraak maken -wanneer konden wij??- Tok tok tok op de PC, oh er hebben al twee koppels een optie op maar dat is niet zo erg, we hadden een afspraak en toen zei ze -nadat ze ons een tijdje aanstaarde- ja daa-aag.
We wilden nog weten of er huizen beschikbaar waren, want we hadden er een aantal gezien op de site. Hoezo twee opties? Is het dan nog de moeite dat we gaan kijken? Meer vragen borrelden in ons op, maar de dame bekeek ons van over haar brilletje en braafjes bliezen we dan maar de aftocht.

Immo 3 was een vriendelijk meisje die helaas niet echt iets had in onze prijsklasse op dit moment MAAR als we onze gegevens even wilden noteren dan ging zij wel bellen als er iets vrijkwam. Ook konden wij zelf bellen, we kregen een kaartje én was er altijd nog de site. Voldoende geïnformeerd stonden we weer op de stoep.

We hadden genoeg gedaan voor vandaag. En ik vrees dat een thuis voor de schatties tegen het einde van het jaar een verre droom zal blijven...
|
Comments: Een reactie posten

<< Home