Merlina's fotoblog
maandag, mei 31, 2004
 
Sporza

Sinds vandaag op de buis en het werkt nu al op mijn systeem. Slechte klank, idiote commentaren in de studio (en die 'op het veld' jinxen constant) ondersteund met verschrikkelijke outfits (het uiteinde van de das in het hemd???) en kapsels (Het Vlaamse leeuwkapsel van de studiogast; opgeschoren met bovenaan een ietwat langer uitgroeisel in de gel). Pseudokunstzinnige camerashots als ze de punten tonen. Bweukes!

MalisseEn dan heb ik het nog niet over de tennismatch Hewitt-Malisse. (7-5, 6-2, 7-6) In de eerste set ging Malisse voor elke bal, speelde hij vlot en scoorde hij mooite punten. Maar dan voelde hij af en toe aan zijn onderrug. En hoe meer hij eraan tastte (en hoe meer de comentatoren erover zaagden) hoe slechter zijn spel werd.
Vooral in de tweede set was het Malisse's pijn (ook zijn benen leken vermoeid, of dat leidden de presentatoren toch af van de grimassen van de Belg) die een hoofdrol speelde (zie de stand).
maar de derde set was een ander paar mouwen. Malisse stond er opnieuw, om elk puntje werd gevochten en het ging gelijk op. Ook de rug en benen leken vergeten en leuk tennis werd gespeeld. Tot vijf keer toe kon Malisse de derde set binnenrijven, maar hij faalde. Slechts een keer gooide hij zijn raket op de grond wat een hele prestatie is!

Hewitt door naar kwart finale ten koste van de laatste Belg in Roland garros die volgens mij een veel te onregelmatige speler is om als "fantastisch" omschreven te worden door de door mij al gehate commentatoren.
|
Comments: Een reactie posten

<< Home