Merlina's fotoblog
maandag, mei 31, 2004
 
Kapsel deel kweetnie oe veel

AAAAAAAAHZaterdag naar de kapper geweest. Neen niet naar de fantastische kapster Ruth, maar naar de kreatos omdat die nu eenmaal wat dichter ligt.
Een nieuw meisje mocht de schaar even laten gaan in mijn al veel te lange lokken. Helaas bleef ze snijden en nu heb ik een ultrakort coupke. Ik weet niet wat ik er van moet denken maar het liefje vind het schattig... Hmmzzz



Foto volgt later deze avond...
|
Comments:
moet controleren:)
 
Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, Andalusië, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, Sardinië en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be
 
Een reactie posten

<< Home