Merlina's fotoblog
maandag, januari 26, 2004
 
Mijn oordeel

in deze aflevering waren er naast wat irritante kandidaten ook een verschrikkelijk publiek die maar 1 woord leek te kennen nl. 'Boeoeoeoeoe'. Ongelooflijk kinderachtig en heren hou in ui achterhoofd wat Serge zei:"mannen die boe roepen hebben een heel kleine penis".
Soit laten we erin vliegen

Het begon met een verrassing, Quatro, die het beter deed dan verwacht. Vocaal zat het hier en daar wat minder maar de choreografie zat goed ,voor een gefabriceerd groepje :) Zoals Marcel opmerkte: "ik miste alweer dat scherpe randje, die kus had gerust wat meer Madonna-Britney zijn". Van mij hadden ze zich mogen laten gaan.. :)

Daarna kwam Kurt die iets afschuwelijks zong over een roos die zijn hart was en meer van dat soort onzin. Hij mag blij zijn dat hij 'de broer van' is, mensen die hem nog niet gehoord hebben denken dan nog geheel onschuldig dat hij mss iets in zijn mars heeft.

Sofie van moll rockte hierna de zaal plat. Zalig nummerke maar helaas miste ik wat krachtige heesheid in haar stem tijdens de refreinen.

Raf van brussel had goed geluisterd naar de popliedjes van de laatste 20 jaar en had daar duidelijk op verder gebouwd. Een typisch Rafding dus.

Met jeugdig enthousiasme kwam clic op het podium. Zij brachten een zalig lieke over vieze ouwe venten. Helaas waren ze geen eurosongmateriaal omdat het leuke voornamelijk in de tekst zit, waar het buitenland de ballen van snapt. Wel veel top50-potentieel.

Eurosong is naast een muzikaal gegeven ook een visuele act en dat weet Biba binoche zeer zeker. Met een ware (drag queen) dubbelgangster sierde ze het podium waardoor ik vergat dat ze niet kan zingen. Geslaagd in haar opzet dus!! Helaas kan het kind (en de drag nog minder) tegen wat kritiek.

Als afsluiter bracht Elsie met haar broer Nelson een leuk, licht latin/reggaeliedje. Als ze de hoed en de dingen rond haar arm weglaat en haar broer wat kledingsadvies geeft, zijn ze helemaal in orde. Een verdiende plaats in de finale!


Persoonlijke rangschikking
1. Elsie
2. Sofie van moll
3. Clic
4. Biba
5. Quatro
6. Raf
7. Kurt

Minder op eurosong gericht als op mijn eigen smaak.. :)

|
Comments: Een reactie posten

<< Home